Skip to main content Skip to search

Administratie / boekhouding

Administratie / boekhouding

Simpel, op ieder moment en overal goed financieel inzicht in jouw onderneming, dankzij ons deskundige team en onze innovatieve toepassingen.

Betaal- & cashflowmanagement

Financiële planningen maken, problemen tijdig signaleren en voorkomen, zorgen dat facturen betaald en ontvangen worden: het hoort allemaal bij cashflow management.

LEES MEER
Loonadministratie en advisering

Onze loonadministratie kan jou goede begeleiding geven bij het aannemen van personeel en kundig adviseren over de verantwoordelijkheden, maar ook de risico’s en kansen die personeel met zich mee brengt.

LEES MEER
Projectadministratie

Werkt jouw onderneming op project- en/of orderbasis en heb jij behoefte om per project/order direct goed inzicht te hebben in de projectresultaten, dan is het voeren van een geïntegreerde projectadministratie zeker het overwegen waard.

LEES MEER
Financiële administratie

Het verzamelen, en orderenen van de administratie was voorheen saai en tijdrovend werk. Mede door gebruik te maken van onze (Basecone) app is het aanleveren van de administratie tegenwoordig direct geregeld.

LEES MEER
Inrichting administratieve systeem

Voor optimaal gebruik van de administratieve software is een goede inrichting essentieel, zodat alle relevante financiële informatie simpel en snel gepresenteerd kan worden.

LEES MEER

GRATIS OVERSTAPSERVICE

Wil je van je huidige kantoor overstappen naar Kok Finance? Wij zorgen ervoor dat de overgang soepel verloopt. Dankzij onze gratis overstapservice heb jij hier verder geen omkijken naar!

LEES MEER

Benieuwd wat wij voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen?

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak