Skip to main content Skip to search

Betaal- & cashflowmanagement

Betaal- & cashflowmanagement

Vooruit zien is regeren!

Financiële planningen maken, problemen tijdig signaleren en voorkomen, zorgen dat facturen betaald en ontvangen worden: het hoort allemaal bij cashflow management. Kortom, onder cashflowmanagement vallen alle activiteiten die te maken hebben met het optimaliseren van geldstromen van en naar de onderneming.

Het is voor jouw onderneming van belang dat jij enerzijds tijdig beschikking hebt over de relevante informatie die betrekking hebben op de geldstromen. Anderzijds zorgt een goede inrichting en de juiste automatiseringsoplossing ervoor dat deze processen zo efficiënt mogelijk verlopen.

Kok Finance kan jou op dit gebied goede ondersteuning bieden.

Crediteuren
Het betaal- & cashflowmanagement omvat de inrichting van het betaalproces, zoals het instellen van de betaaltermijn en bankgegevens per leverancier. Ook maken wij periodiek betaalbatches aan, zodat crediteuren, belastingen en salarisbetalingen na accordering van jou per direct of geagendeerd worden overgemaakt. Deze betaalbatches worden gegenereerd in overleg en aan de hand van de beschikbare cashflow.

Debiteuren
Door middel van een periodieke ouderdomsanalyse debiteuren stellen wij vast of eventuele vorderingen tijdig zijn ontvangen. In overleg met jou kunnen wij een op maat gesneden aanmaningsprocedure inrichten om de ingaande geldstromen zo effectief mogelijk te bewaken.

Benieuwd wat wij voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen?

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak!