Skip to main content Skip to search

Loonadministratie & advisering

Loonadministratie en advisering

“We wensen jou veel personeel” is een bekende uitspraak met een negatieve ondertoon. Kok Finance deelt deze mening niet en heeft de overtuiging dat goed personeelsbeleid van grote waarde kan zijn voor een onderneming.

Onze loonadministratie kan jou goede begeleiding geven bij het aannemen van personeel en kundig adviseren over de verantwoordelijkheden, maar ook de risico’s en kansen die personeel met zich mee brengt.

Wij zijn goed op de hoogte van alle relevante cao’s en informeren jou proactief welke mogelijke gevolgen een cao en/of wetswijziging kan hebben voor jouw onderneming.

Verwerking
De loonadministratie verwerken wij, net als de financiële administratie, in Exact Online. Het voordeel enerzijds, is dat de loonmutaties automatisch zijn gekoppeld aan de financiële administratie, waardoor de totale personeelskosten direct inzichtelijk zijn in het resultaat van de onderneming. Anderzijds is alle documentatie, zoals loonstroken, arbeidscontracten, ID-bewijzen, etc. op ieder moment digitaal beschikbaar.

De loonadministratie omvat de volgende werkzaamheden:

✔ De inrichting van de loonadministratie
✔ Het maandelijks/ 4-wekelijks verwerken en versturen van de salarisstroken
✔ Het maandelijks/ 4-wekelijks indienen van de loonaangiftes
✔ Het maandelijks/ 4-wekelijks verwerken van pensioenmutaties

Benieuwd wat wij voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen?

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak!